::Tajularif Ibrahim::Freelance Photographer::

By: Tajularif Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 08:38 Email | Share | | Bookmark
anna & norman edited version|sungai petani

 
 
 
View all 6 photos...
This is another entry for Anna and Norman...which having their "majlis" on 22 and 23 November 2008 + one day outdoor session.. 800++ piccas where taken during the 3 days' event. Thanks to the couple, very supportive and very "selamba". Relax jer masa photoshoot berlangsung. Enjoy the piccas.








Friday, 19-Dec-2008 17:54 Email | Share | | Bookmark
::outdoor di kampus::rindunya kampusku::

 
 
 
View all 8 photos...
Salam semua...saja teringin nak up gambo.hehehe...nih gambo masa aku pi Melaka arituh.Lama dah gambo nih simpan, ada la dalam 2-3 minggu...hohohoh...outdoor kat kampus yang sangat disayangi..walopon selama nih dia dah tibai duit aku dengan begitu byk...the money making university akronimnya MMU. Actually, mai untuk layan konsert amal pada malamnya...tp sbb sampai awal, n time tuh cuaca sangat mengujakan, beserta langit yg sangat superb...so aku pon tanpa segan silu ajak laa kenkawan aku nih menembak sambil melompat kat president square MMU tuh. Penembak separa professional yg terlibat 3 org. Sorg pengguna Nikon tegar (aku la tuh),sorg lagi pengguna Canon tegar (Amed) dan yg sorg lagi menembak dgn jayanya guna point n shoot Sony (Mamin). Sorg lagi, Azrul..dalam usaha utk meracun pemikiran beliau utk angkut sebijik DSLR. Tak mau cakap byk, enjoy the piccas. Tak byk...sikit jer.hiksss...







Wednesday, 26-Nov-2008 20:29 Email | Share | | Bookmark
norman&anna|sungaipetani

 
 
 
View all 5 photos...










Salam.Setelah berbulan-bulan tak update oleh sebab ketidak kesempatan masa, akhirnya aku update gak fotopages nih...wahahaha.Ok, nih entry org kawen. Marziana dan Norman. Anna tuh kawan aku masa kat SM Ibrahim. Aku taktau nak tulis a[er....just enjoy the pic.

*p/s: sebarang komen amat dialu alukan. Semua pic tak diedit. Just buat level sikit-sikit ngan tambah tulisan.

Sebarang pertanyaan :-
::digiART photography::
::tajularif@gmail.com::
|+6013 6168 137||+6017 6987 193|


Tuesday, 26-Feb-2008 12:16 Email | Share | | Bookmark
::entry campuran|archery training|layang-layang pasir gudang::

 
 
 
View all 6 photos...












Sorry gambaq kecik.Tersilap save n malas nak edit balik.huhuhuh...nih gambaq masa bawak budak training memanah utk jd wakil mssj ke mssm. byk actually gambaq, tp pilih-pilih letak 3 cukup la ek. Pastu gambaq masa pertandingan layang-layang antarabangsa pasir gudang.best woo, nih first time pi tgk pertandingan camnih.ramai peserta dia, jepun ada, aussie ada...26 negara la lebih kurang yg join. pastu layang2x dia besaq betui.puas la tgk. sempat jumpa ngan geng2x fmjc. antaranya putera pawaka, ahmad, ika shazlin...pastu sapa lagi tah aku tak igt nama..wahahaha...


Wednesday, 20-Feb-2008 09:01 Email | Share | | Bookmark
::update sesaja::

 

Update saja- saja sbb dah lama sgt tak berupdate. Kerja semakin byk dan masa semakin suntuk. Jd cikgu nih mmg dengaq mcm mudah, tp bila dah lalui, baru tau. Keja tak la susah sgt, tp byk tugas- tugas lain sama yang perlu ditanggung. So kepada yang kat luaq tuh, yg kengkadang byk komen sgt pasal cikgu, jgn pandai cakap jer. Tugas cikgu zaman sekarang nih bukan setakat mengajar, tp lebih dari tuh. Maaf kalo menyinggung sesapa.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net